Cancescu arunca banul public pe apa Sambetei

Cancescu arunca banul public pe apa Sambetei

0 108

Toata lumea a observat ca numele domnului Aristotel Cancescu este pe toate gardurile, nume predestinat de altfel. Multe lucruri bune si folositoare municipiului nostru au fost realizate din bunavointe si cu stradaniile domnului mai sus mentionat.


Se pare ca ambitiile domniei sale nu se opresc la un zid istoric refacut sau consolidat sau la vreun parc amenajat pentru urbea noastra, ci tintesc ot mai sus. Incapatanandu-se sa schimbe fata orasului nostru, domnul Cancescu a hotarat sa continue o investitie pe care nu o mai sustine nimeni.


??????????? Domnul prefect de convingere liberala vrea sa dea 1,5 milioane de euro pentru deblocarea negocierilor pentru spitalul de la Harman. Acesti bani provin din bugetul pentru anul viitor. Asta nu ar fi nimic, numai ca investitorii spanioli nu mai vor sa se implice in aceasta afacere.


??????????? Consilierii brasoveni au doi sa li se dea o explicatie in legatura cu acestei masuri, cam nejustificate. Astfel, Lucian Ionescu, de la PSD, a intrebat: „Vad ca actul pe care ?l avem la dispozitie este semnat numai de o parte a asociatilor. Si apoi, ce vrem sa facem de fapt aici? Sa majoram capitalul social sau doar sa impulsionam demararea proiectului?“


Gheorghe Sarafinceanu, consilier judetean PD, este si el ingrijorat: „Cine raspunde daca acesti bani, adusi pentru majorarea capitalului, sunt cheltuiti?”


??????????? Aristotel Cancescu este si el constient de criza in care se afla acest proiect: „Daca nu dam un semn acum ca il continuam, cade“, dar, cu toate acestea: „Dupa un an in care ne-am balacarit si blocat in diferite stadii, este cazul sa revenim. Chiar daca vanzarea spitalului Marzescu este inca blocata din cauza procesului“.


??????????? Care va sa zica, mergem inainte, „si da-i si lupta, neicusorule!”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.