Canal navigabil Bucuresti – Dunare?

Canal navigabil Bucuresti – Dunare?

0 53

Daca ar fi condus altcineva Guvernul eram tentati ca avem de a face cu poanta electorala. Nu credem ca este o gluma, lucrurile par a fi luate in serios.
Guvernul a aprobat, printr-o hotarare, transferarea Canalului Bucuresti – Dunare din subordinea Ministerului Mediului in cea a Ministerului Transporturilor, urmand ca studiul de fezabilitate pentru realizarea unui canal navigabil sa demareze in aproximativ o luna de zile, a anuntat, luni, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban.
”Pot sa va anunt in premiera ca Guvernul a aprobat hotararea prin care Canalul Dunare – Bucuresti a fost preluat de la Ministerul Mediului la Ministerul Transporturilor si a fost transformat ca obiectiv de investitie din canal de irigatie in canal navigabil, urmand ca in aproximativ o luna de zile sa incepem realizarea studiului de fezabilitate pentru a demara cat mai repede constructia’’, a precizat Ludovic Orban.
Investitia va rezolva foarte multe probleme, de la transport mai ieftin pana la turism de la irigatii pana protectia mediului.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.