Canadienii vor Aeroport la Brasov

Canadienii vor Aeroport la Brasov

0 78

Aeroportul brasovean a devenit un subiect de interes international, daca si alte natii au ajuns sa se intrebe si sa se implice in aceasta discutie.
Chiar si peste ocean, exista aceasta nevoie pentru construirea aeroportului international Brasov – Ghimbav.
Intr-o intilnire pe care a avut-o ieri cu prefectul Ion Gontea, subprefectul Carol Ambrus, dar si cu viceprimarul Miklos Gantz, ambasadorul Canadei la Bucuresti, Excelenta Sa, Philippe Beaulne, insotit de consilierul comercial al ambasadei, Russell Merifield, s-au interesat de proiectul aeroportului ce urmeaza a fi construit de compania canadiana Intelcan si si-au aratat sustinerea pentru el.
Prefectul Ion Gontea spune ca, desi este un proiect vital pentru judetul Brasov, punerea lui in aplicare presupune si identificarea unor surse financiare canadiene pentru dezvoltarea investitiei.
In plus, prefectul sustine ca viitorul aeroport ar trebui sa dezvolte servicii de transport de marfuri, data fiind amplasarea Brasovului in centrul tarii si lansarea pe viitor a unui proiect privind terminalul de cale ferata in municipiul resedinta de judet.
Ambele parti si-au exprimat speranta ca buna colaborare va continua ca oamenii de afaceri canadieni vor identifica oportunitati de investitii in tara noastra.
Astfel de discutii nu pot decat sa ne bucure si sa speram ca toti brasovenii vor beneficia de acum inainte de vize speciale pentru Canada, asa incat sa putem pleca in masa, cu totii, cat mai repede!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.