Campionatul Naţional de Natație copii 10-11 ani la Bazinul Olimpic

Campionatul Naţional de Natație copii 10-11 ani la Bazinul Olimpic

0 180

472 de micuţi înotători de la 72 de cluburi din ţară participă la Campionatul Naţional de copii 10-11 ani. Competiţia se desfăşoară în acest weekend sub Tâmpa, în organizarea Federaţiei Române de Nataţie alături de Primăria Braşov şi clubul Corona Braşov

472 de micuţi înotători de la 72 de cluburi din ţară participă la Campionatul Naţional de copii 10-11 ani. Competiţia se desfăşoară în acest weekend sub Tâmpa, în organizarea Federaţiei Române de Nataţie alături de Primăria Braşov şi clubul Corona Braşov.

Micuţii înotători se întrec până duminică în cadrul mai multor probe la Bazinul Olimpic. Exerciţiul şi tehnica sunt secretete micilor înotători calificaţi la campionate.
Planurile federaţiei din domeniu sunt mari pentru un sport îndrăgit deopotrivă de părinţi şi copii.

Camelia Potec – preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, își dorește ca federația să aibă legitimaţi peste 10.000 de copii şi juniori, în condițiile în care în momentul de faţă efectivele sunt de circa 6000, mult mai puțin decât în alte țări membre ale Uniunii Europene.

Autorităţile braşovene vor să doteze bazinul cu un sistem de cronometraj performant pentru ca pe viitor să se poată desfăşura aici şi competiţii internaţionale.
Deschiderea oficială a campionatului a avut vineri seară.

Astăzi vor fi două reuniuni, de la ora 10.00 şi 17.00, urmând ca duminică, în ultima zi să fie doar o singură reuniune, tot de la ora 10.00.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.