Campionatul National de handbal pentru junioare se disputa la Brasov

Campionatul National de handbal pentru junioare se disputa la Brasov

0 117
Brasovul devine o atractie nu numai din punct de vedere turistic dar si pentru organizatorii de competitii sportive, care vad in orasul de la poalele Tampei locul ideal pentru desfasurarea unor intreceri atat outdor cat si indoor. Astfel in acest sen sala scolii Generale 11 Brasov, va fi incepand de vineri pana duminica gazda celui de-al treilea turneu al unei grupe din cadrul  Campionatului National de handbal pentru junioare III (in organizarea CSS Dinamo Brasov).
Competitia care va incepe astazi reuneste la start sase echipe dintre care trei din Brasov. Acestea sunt: Corona si Dinamo Brasov, CSS Medias, CSS Sf. Gheorghe, CSS Fagaras si Bastya Lazarea (judetul Harghita).
Prima zi a turneului este vineri, cand se vor desfasura urmatoarele partide: de la ora 13,15, Corona – Dinamo, de la ora 14,30, CSS Fagaras – CSÅž Medias, de la ora 15,45, CSs Sf. Gheorghe – Bastya Lazarea.
Inaintea startului acestui turneu, clasamentul grupei se prezinta in felulurmator:
1. Corona Brasov
2.CSS Fagaras
3. Lazarea
4. Dinamo Brasov
5. CSS Sf. Gheorghe
6. CSS Medias
Actualul campionat national pentru junioare III cuprinde 12 serii, primele doua clasate in fiecare serie calificandu-se pentru turneul semifinal al campionatului national. Urmatoarele turnee din aceasta grupa se vor desfasura la Sf. Gheorghe, Fagaras si Brasov (in organizarea echipei Corona).
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.