Campionatul national de dans sportiv, pentru a treia oara la Brasov

Campionatul national de dans sportiv, pentru a treia oara la Brasov

0 116

In perioada 3-4 martie 2007 va avea loc la Sala Sporturilor din Brasov cea de-a XIV-a editie a Cupei Brasov si o noua editie a Campionatului National al Romaniei.


Si in acest an, organizatorii Fan Dance Club, Federatia Romana de Dans Sportiv, Consiliul Judetean Brasov, Centrul Cultural Reduta si GC consult&events invita publicul brasovean si nu numai la un spectacol de lumina, muzica si evident dans, in care vom afla cine ne va reprezenta la Campionatele Mondiale si Europene din 2007.


Castigatorii vor fi alesi dintre cei 800 de sportivi, din 100 de cluburi din intreaga tara, reprezentantii Romaniei in competitiile internationale. Este un eveniment cu ecou international datorita participarii unor renumiti arbitri internationali si a unor personalitati de renume mondial, ca invitati la fata locului, dar si datorita transmisiunii live pe www.fandanceclub.ro ce va putea fi, din nou, urmarita de mai mult de 500 de spectatori din orice colt al lumii.
Asociatia Sportiva FanDanceClub a mai organizat pana acum 3 editii ale Cupei Romaniei, prima editie a Galelor Dansului Sportiv, Campionatul National al Romaniei 2006, doua Campionate Nationale de clasa E si D, treisprezece editii ale Cupei Brasov.


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.