Campionatul Mondial : Anglia a pornit ca din tun, Olanda, cu o...

Campionatul Mondial : Anglia a pornit ca din tun, Olanda, cu o victorie muncită

0 266

Luni, 21 noiembrie, la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar s-au disputat trei jocuri: Anglia – Iran 6-2, SUA – Țara Galilor 1-1, ambele în grupa B și Senegal – Olanda 0-2, în grupa A.
În primul meci, Anglia s-a impus cu autoritate, realizând cel mai mare scor înregistrat vreodată la debutul echipei engleze la un campionat mondial. În aceeași grupă, SUA și Țara Galilor și-au împărțit dominarea (SUA, în prima repriză, Țara Galilor, în a doua) și punctele. În grupa A, Olanda a obținut o victorie muncită în fața Senegalului și are toate șansele să câștige grupa., din care mai fac parte Qatar și Ecuador.
Alte patru meciuri sunt programate marți, 22 noiembrie: Argentina – Arabia Saudită (de la ora 12:00) și Mexic – Polonia (de la ora 18:00, ambele în grupa C), Danemarca – Tunisia (de la ora 15:00) și Franța – Australia (de la ora 21:00, amândouă în grupa D).
Vă reamintim că partida de deschidere a Campionatului Mondial a avut loc duminică, 20 noiembrie: Qatar – Ecuador 0-2 (contând pentru grupa A).
Turneul final din Qatar se desfășoară între 20 noiembrie – 18 decembrie, iar deținătoarea trofeului este Franța.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.