Campionat National de Skandenberg la Brasov

Campionat National de Skandenberg la Brasov

0 509

Cei mai puternici concurenti si-au masurat bicepsii in week-end la Brasov! Peste 300 de participanti s-au inscris la cea de-a noua editie a Campionatului National de Skandenberg editia 2015.Campionul si vicecampionul fiecarei categorii - de greutate si de brat - si-au castigat dreptul de a participa la Europenele si Mondialele din 2015

Cei mai puternici concurenti si-au masurat bicepsii in week-end la Brasov! Peste 300 de participanti s-au inscris la cea de-a noua editie a Campionatului National de Skandenberg editia 2015.Campionul si vicecampionul fiecarei categorii – de greutate si de brat – si-au castigat dreptul de a participa la Europenele si Mondialele din 2015.

Sportivii, fete si baieti, au concurat in sistem de dubla eliminare, atat la bratul drept cat si la bratul stang, pe categorii de varsta si greutate.

Confruntarile au debutat cu tururile preliminare si au fost urmate de finale si de concursul open.skandenberg1

Sportivii marturisesc ca pentru a ajunge la performante notabile este nevoie de o pregatire fizica intensa, specifica pentru acest gen de confruntari. Asta inseamna multe ore de antrenamente.

Campionul si vicecampionul national al fiecarei categorii de greutate si brat s-au calificat automat in Lotul National de Skandenberg al Romaniei, cu drept de participare la Europene si Mondiale in 2015.

In openul la bratul stang, finala s-a defasurat intre Olimpiu Fat si elevul sau Stefan Tamas, incheiata cu victoria maestrului.

Skandenberg-ul este unul dintre cele mai vechi sporturi cunoscute, care castiga in ultima vreme tot mai multi adepti si suporteri.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.