Campionat de Snowmobil la Zarnesti

Campionat de Snowmobil la Zarnesti

0 118

Sambata, 17 februarie 2007, in apropiere de Brasov, va avea loc prima etapa din cadrul Cupei FRM la Snowmobile „Xventure Snowmobile Cup 2007”, informeaza un comunicat de presa.? Campionatul este organizat de ?Martin Freinademetz, austriacul care a concurat la editia din acest an a Raliului Dakar cu licenta eliberata de Federatia Romana de Motociclism .


Startul se va da de la ora 11:00 de la Plaiul Foii, aproximativ 10 kilometri de Zarnesti, iar pe lista celor inscrisi se numara brasoveanul Marcel Butuza, participant anul acesta la Raliul Dakar, si Romeo Dunca, primul pilot roman care s-a aventurat in desertul african.


Circuitul pentru prima etapa din „Xventure Snowmobile Cup 2007” are o lungime de aproximativ 50 de kilometri si va fi parcurs de doua ori. Concurentii vor ajunge pana la peste 1.500 metri altitudine, zona unde zapada este de peste un metru. „Initial am vrut sa organizam o proba de snow-cross undeva in Poiana Brasov, dar lipsa zapezii ne-a facut sa cautam un alt traseu. Primii 12 kilometri sunt foarte rapizi si pilotii pot atinge, fara probleme 120 km/h, dupa care urmeaza pasaje mult mai dificile”, a spus Martin Freinademetz, organizatorul primului campionat de snowmobile din Romania.


Editia din acest an a Cupei FRM la Snowmobile mai programeaza urmatoarele etape: 02 – 04 martie 2007 „Red Bull 1000 Trails” Muntii Cindrel (proba rally raid) si 17 – 18 martie 2007 Semenic (proba enduro). „Pentru etapa de la Sibiu am pregatit foarte multe surprize, sper doar sa avem suficienta zapada. In acest an vom avea si participare internationala, ceea ce este un mare plus pentru primul campionat de snowmobile organizat in Romania”, a completat Martin Freinademetz, austriacul care s-a stabilit la Sibiu, orasul Capitala Culuturala Europeana.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.