Campionat de DRIFT in Poiana Brasov

Campionat de DRIFT in Poiana Brasov

0 79

In weekendul 18-19 septembrie , Brasovul va gazdui in premiera o etapa din calendarul Campionatului National de Drift.
Sub denumirea de GTT Drift Series, evenimentul va conta ca a 5-a etapa din campionat si beneficiaza de sprijinul King of Europe, cel mai mare organizator de competitii de drift din Europa, se arata intr-un comunicat de presa postat de organizatori
Structurat dupa modelul competitiilor europene, GTT Drift Series se va desfasura pe parcursul a doua zile pline de spectacol si adrenalina, intr-o locatie selecta: Poiana Brasov.
Fanii derapajelor controlate vor lua contact cu cele mai spectaculoase masini de drift din Romania, cu cei mai rapizi si excentrici piloti, vor asista la concursuri de miss si tombole. Cei mai norocosi si entuziasti spectatori vor avea ocazia sa parcurga ture de circuit alaturi de idolii lor in cadrul sesiunilor de taxi drift, iar la sfarsitul fiecarei zile de concurs sunt invitati la “After Drift Party” pentru concerte si spectacole de laser si lumini.
Alaturi de cei 25 de piloti din Romania care vor lua startul in cadrul GTT Drift Series, fanii prezenti vor avea ocazia sa vada in actiune o serie de invitati speciali din strainatate.Prim plan-ul este luat de francezul Antony Ply,care evolueaza pe un Nissan Skyline V8 si in momentul de fata se afla pe locul 6 in cadrul King of Europe Series. De asemenea, fiind un eveniment sprijint de KOE, la Brasov va fi prezenta toata echipa organizatorica, condusa de presedintele Mike Procureur.
GTT Drift Series este organizat de clubul sportiv GTT Racing, sub egida Federatiei Romane de Drift cu sprijinul Primariei Municipiului Brasov.
“Asteptam toti iubitorii de motorsport sa vina sambata si duminica in Poiana Brasov pentru ca vor avea ce vedea. Vor fi doua zile pline de show total cu cei mai spectaculosi piloti de drift din Romania. Pe langa acestia am reusit sa aducem un pilot strain foarte bun, in persoana lui Antony Ply, si mai mult, va fi prezenta toata echipa King of Europe, care ne sprijina din toate punctele de vedere. Am muncit mult pentru acest eveniment si trebuie sa tin stacheta sus din doua directii: cea de organizator si cea de pilot. Suntem acasa si acest lucru ne motiveaza si mai mult, va fi placut sa evoluez in fata propriilor suporteri. Multumesc primariei Brasov si tuturor partenerilor nostri, care au facut posibil acest eveniment de anvergura” declara Gabriel Onofrei, presedintele Federatiei Romane de Drift si organizatorul GTT Drift Series.
Pasionatii acestui sport, dar si curiosii, sunt asteptati, sambata, 18 septembrie si duminica 19 septembrie, incepand cu orele 8:00, in Parcarea Mare din Poiana Brasov, pentru un show incendiar.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.