Campanie de dezinfectie in scolile brasovene

Campanie de dezinfectie in scolile brasovene

0 71


In vederea limitarii extinderii epidemiei de viroze respiratorii, Primaria Municipiului Brasov prin Serviciul Amenajare Zone de Agrement, in colaborare cu Autoritatea de Sanatate Publica Judeteana Brasov, va desfasura o campanie de dezinfectie in unitatile de invatamant aflate in subordinea administratiei publice locale (gradinite, scoli si licee), in perioada vacantei intersemestriale 4 – 9 februarie 2008.


De asemenea, in contextul limitarii posibilitatilor de raspandire a epizootiilor prin insecte vectoare de maladii transmisibile si generatoare de disconfort, in conformitate cu prevederile O.M.S. nr.536/1997, Legea Sanatatii nr. 98/1994 si Legea nr.215/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cu prevederile H.C.L. nr.627/2007-,,Regulamentul de organizare si functionare a serviciilor publice de salubrizare in municipiul Brasov”, se va desfasura activitatea de dezinsectie a unitatilor de invatamant? din municipiul Brasov


Actiunile vor avea loc in conformitate cu prevederile contractului de ,,delegare a gestiunii serviciului de deratizare, dezinfectie si dezinsectie, prin concesiune in municipiul Brasov ,, nr. 353/2005, incheiat intre Consiliul Local al Municipiului Brasov si S.C. Coral Impex S.R.L Ploiesti.?


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.