Campania – Turist in Romania

Campania – Turist in Romania

0 84

Romanii care se hotarasc sa isi programeze din timp vacanta in tara vor putea face economii substantiale. Campania „Turist in Romania” inaugureaza Programul „Inscrieri timpurii 2010” .
Acest program ofera turistilor romani posibilitatea de a cumpara vacante in tara, pentru orice perioada a anului, cu reducere de pana la 30 sau chiar 40%.
In programul „Inscrieri timpurii” ajuns anul acesta la ce-a de-a doua editie, s-au inscris 300 de unitati hoteliere din tara, iar 100 dintre acestea sunt pe litoral.
Sejurul este in general de 6 zile, iar preturile biletelor cumparate prin programul „Inscrieri timpurii” variaza, pe litoral, la un hotel de 2 stele, intre 150 si 300 de lei de persoana, in functie de perioada in care se rezerva locul. La un hotel de trei stele pretul poate ajunge la 450 de lei pentru 6 nopti de cazare iar la un hotel de patru stele, la 550 de lei de persoana, in varf de sezon.
Cei interesati isi pot cumpara bilete in perioada 1 februarie – 31 martie. Prin achitarea biletului interal se obtine o reducere de pana la 40%. Turistii trebuie sa stie insa ca, in conditiile in care a fost cumparat biletul, nu se mai pot razgandi pentru ca voucherul de cazare este nereturnabil si netransmisibil.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.