Campania reciclare impreuna – numar record de DEEE-uri colectate la Brasov

Campania reciclare impreuna – numar record de DEEE-uri colectate la Brasov

0 500

Peste 25 de tone de deseuri electrice si electronice au fost adunate in cele 19 centre amenajate in municipiu. 12.00 de brasoveni, cei mai multi din cartierele Tractorul, Bartolomeu, Stupini si Schei, au renuntat la un numar record de aparaturi vechi si uzate

Peste 25 de tone de deseuri electrice si electronice au fost adunate in cele 19 centre amenajate in municipiu. 12.00 de brasoveni, cei mai multi din cartierele Tractorul, Bartolomeu, Stupini si Schei, au renuntat la un numar record de aparaturi vechi si uzate. Campania organizata de Asociatia Romana pentru Reciclare impreuna cu Primaria isi propune sa elimine in siguranta aceste deseuri si sa protejeze mediul.

Brasovenii au renuntat la peste 25 de tone de deseuri electrice si electronice, o cantitate record pentru Brasov. Actiunea de colectare din cadrul campaniei “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare” s-a dovedit un real succes. Campania organizata de Asociatia RoRec impreuna cu Primaria a scos din casa peste 1.200 de brasoveni, care s-au prezentat la cele 19 puncte de colectare din municipiu. dee

Aproape 70 de elevi voluntari care au inteles necesitatea pastrarii unui mediu cat mai curat s-au implicat in campanie. Call-center-ul pus la dispozitie de RoRec, pentru preluarea gratuita de la domiciliu a echipamentelor voluminoase sau grele, a inregistrat 392 de comenzi, un numar dublu fata de editiile anterioare, potrivit Mihaelei Sima, manager regional Asociatia RoRec.

Pentru fiecare masina de spalat s-a oferit un tichet in valoare de 20 de lei iar pentru cele 150 de frigidere colectate in zilele de 16 si 17 mai, asociatia a oferit cate un bon valoric de 40 de lei. Asociatia Romana pentru Reciclare este o organizatie non-profit, infiintata de zece dintre cei mai cunoscuti fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.