Campania ,,Dar din suflet pentru seniori” se va desfășura pe parcursul întregului...

Campania ,,Dar din suflet pentru seniori” se va desfășura pe parcursul întregului an

0 124

Direcția de Asistență Socială Brașov informează beneficiarii de tichete sociale distribuite în cadrul Campaniei “Dar din suflet pentru seniori”, că aceasta nu mai este limitată în timp, ci se va derula pe parcursul întegului an 2020.

,,Îi rugăm să ia în considerare că pentru toți cetățenii prioritatea zero în această perioadă rămâne protecția sănătății.Ținând cont că persoanele vârstnice reprezintă categoria cea mai vulnerabilă îi rugăm să nu se deplaseze la sediul instituției pentru valorificarea acestui drept decât în cazul în care tichetele le sunt de maximă necesitate și de utilizare imediată. Venim în întâmpinarea nevoilor persoanelor vârstnice și le propunem ca alternativă alegerea opțiunii

de a primi tichetele sociale la care sunt îndreptățiți în cadrul Campaniei “Dar din suflet pentru seniori” direct la domiciliu, prin intermediul poștei. Pentru aceasta, sunt rugați să transmită online pe email-ul instituției dasbv@dasbv.ro următoarele documente scanate:

-cererea scrisă de beneficiar (modelul cererii se găsește accesând link-ul http://www.dasbv.ro/

wp-content/uploads/2018/01/CERERE-si-declaratie-solicitant.pdf);

-copii ale documentelor doveditoare (CI/BI și cupon de pensie). Pentru o eventuală verificare ulterioară vă rugăm să păstrați cuponul de pensie din luna martie sau aprilie, în funcție de data solicitării tichetelor. În cazul în care persoana vârstnică nu poate efectua singură aceste operațiuni, îi rugăm să apeleze la ajutorul unor aparținători/vecini. Pentru situații limită pot fi apelate numerele de telefon fix sau mobil ale instituției 0368/469995, 0368/465415, 0368/464081, 0746 217986, iar unul dintre angajați va găsi o modalitate de a-i ajuta conform situației particulare identificată. Deosebit de important este ca pe cerere să se menționeze un număr de telefon pentru a putea fi contactați în caz de nevoie.Pentru evitarea unei posibile aglomerări la sediul instituției, îi rugăm să ne contacteze la numerele sus menționate pentru a li se comunica ziua în care se vor prezenta pentru a intra în posesia efectivă a tichetelor”, precizează DAS Brașov.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.