Camioanele cu dovezi si sampanie au facut pana

Camioanele cu dovezi si sampanie au facut pana

0 55

In seara zilei de 6 decembrie, Gigi Becali, care se itea din turma pesedista adunata ciopor pe treptele sediului PSD din Kiseleff, Bucuresti, promitea sa toarne „5 camioane de sampanie” peste extazul electoral al rosilor. Dupa trezirea brusca ce a urmat mahmurelii provocate de betia de-o noapte a puterii, nimeni n-a mai verificat daca oierul s-a tinut de cuvant, dar e putin probabil c-a mai umblat la pivnitele palatului dupa ce lumina zorilor schimba rezultatul alegerilor.
In 7 decembrie, cand efectul exit-pollurilor invingatoare era estompat de senzatia de dus rece a numararii paralele a voturilor, pesedistii lui Mircea Geoana promiteau „camioane de dovezi de frauda”, care sa probeze marea tentativa de furt a votului democratic al romanilor. Cei noua judecatori in robe stacojii ai Romaniei au trait doua zile sub stresul ca autobaza de dovezi a pesedeilor nu va incapea in Curtea Constitutionala.
Ieri, la instanta cu pricina a garat o coloana impresionanta de doua cutii cu documente care probeaza – zic social-democratii – marea infractiune comisa de fraudacii portocalii.
Vorbele spuse de pesedei la betia puterii s-au rasuflat mai repede ca sampaniile ramase nedeschise ale lui Gigi Becali. Euforia exit-pollurilor i-a facut pe votacii lui Geoana sa uite ca vehiculul lor electoral este autobuzul, nu camionul.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.