CAMEX Brasov – expozitie de constructii si instalatii

CAMEX Brasov – expozitie de constructii si instalatii

0 127

Brasovul devine luna aceasta locul de intalnire al profesionistilor in constructii. Dupa organizarea acestui eveniment la Iasi, Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX continua la Brasov, in perioada 23-26 aprilie 2009, reunind la Sala Sporturilor peste 50 de companii din industria constructiilor si instalatiilor, impreuna cu specialistii din domeniu, care vor oferi tuturor celor interesati solutii pentru constructia unei case sau amenajarea unei locuinte intr-un an de criza financiara, cu schimbari importante pentru piata constructiilor.
CAMEX ofera in continuare pulsul constructiilor din Romania, dand posibilitatea vizitatorilor de a afla cum sa construiasca in 2009 si cum sa investeasca eficient in materiale de calitate la un pret bun, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul organizatorilor.
Expozantii le vor prezenta vizitatorilor cele mai noi si inovative produse din domeniu: sisteme de drenaj din otel zincat si inoxidabil, rigole pentru fatade, cu fanta si pentru parcari, adaptate celor mai pretentioase suprafete, oferite de Hydro BG – singurul producator de profil din Romania si membra a grupului BG Graspointer Austria – decoratiuni din otel inoxidabil de la Mapason, banci de tipul PXM cu o dinamica inedita si adaptabile oricarui tip de arhitectura si decor, prezentate de Coifer.
Partenerul oficial CAMEX 2009 este DEKO Prefessional de la Policolor, iar partenerii media nationali sunt: Business Standard, Money Express, NewsIN, Domus, Casa Mea, Planul Casei Mele, Unelte si Echipamente, Util, Arhitext, Bicau, ComunicateMedia.ro si ConstructionNews.ro.
Expozitia Nationala CAMEX Brasov 2009 se bucura de sustinerea a 10 parteneri media locali: Realitatea TV Braºov, TV MIX 2, Nova TV, Radio Nova FM, Buna Ziua Brasov, Monitorul Express, Zile si Nopti, GhidBrasov.ro, Sepsi Radio si Monitorul de Fagaras. De asemenea, evenimentul va fi promovat si pe Radio Kiss FM, in Brasov, Valea Prahovei si Sfantu Gheorghe.
Impreuna cu partenerii de eveniment, compania ABplus Events va invita la Expozitia Nationalã de Constructii si Instalatii CAMEX BRASOV 2009 – locul de întalnire al profesionistilor in constructii!
Expozitia va fi deschisa publicului intre 23 si 26 aprilie, iar programul de vizitare este de joi pana sambata intre orele 10:00 – 18:00, iar duminica intre orele 10:00 si 14:00.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.