Calvarul se apropie de final : Chindia Târgoviște – FC Brașov 1-0

Calvarul se apropie de final : Chindia Târgoviște – FC Brașov 1-0

0 428

Cu siguranță că pentru FC Brașov, fiecare etapă din play-off-ul ligii secunde de fotbal este un calvar… Asta, pentru că echipa joacă degeaba, fără obiectiv dar și fără… bani, dar și pentru faptul că viitorul este sumbru…
În penultima rundă a play-off-ului din seria Vest, FC Braşov a pierdut astăzi, cu 0-1, meciul disputat în deplasare, la Tîrgovişte. Golul victoriei Chindiei a fost marcat de Pătru în minutul 44, care a transformat cu siguranţă un penalti acordat după un fault al lui Coman asupra lui Neniţă.
Spre finalul jocului, braşovenii au ratat cîteva şanse mari de a pleca cu un punct de la Tîrgovişte prin Buga, Avram şi Rusu.
În acest meci, Adrian Szabo a trimis în teren următorii jucători: Iacob – Vagner, Istrofor, M. Marin, Negotei – Manole (33 Alupoaie), Vl. Munteanu, Al. Coman (46 Rusu), Andor (46 Avram) – Buga.
În ultima etapă din play-off, FC Braşov va juca sîmbătă, pe teren propriu cu UTA. Tot astăzi, UTA a cîştigat cu 1-0 meciul cu CS Mioveni, iar Gaz Metan Mediaş s-a impus cu acelaşi scor în faţa echipei FCM Baia Mare.

Clasament:
1. Mediaş   40p, 2. UTA BD 38p, 3. Chindia 37p, 4. Mioveni   26, 5. FC Braşov   23p, 6. Baia Mare 21p.

În aceeași etapă, dar în play-out, Unirea Tărlungeni a administrat un sec 6-1, acasă, echipei Metalul Reșița, prin golurile înscrise de Șerban(26, 44), Minciună (38), Potecu (45), Sorin Marin (63), Cocan (64).
Prea târziu însă, din moment ce Unirea nu mai poate evita retrogradarea…

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.