Calvarul lui Cristian Cioaca

Calvarul lui Cristian Cioaca

0 95

Desi toata lumea se gandeste mai mult la soarta avocatei brasovene disparuta in urma cu trei luni, putini se gandesc si la ceea ce este in sufletul sotului ei, politistul Cristian Cioaca. Cum, deocamdata, nu sunt dovezi clare si concludente care sa-l incrimineze, putem pleca de la premiza ca barbatul este nevinovat. Un simplu exercitiu de imaginatie ne dezvaluie o imagine sumbra asupra lucrurilor pe care le-a trait in aceasta perioada Cristian Cioaca.


??????????? Simplul fapt ca numele sau este pe buzele intregii tari si ca el este asociat cu un criminal este una dintre cele mai nedorite ipostaze. O alta pacoste a politistului brasovean este faptul ca, in decursul a trei luni, toate intimitatile cuplului Cioaca-Ghinescu au fost rascolite si intoarse pe toate fetele. Apoi, ar fi stresul pe care l-a trait la toate audierile si testele poligraf pe care le-a facut, deoarece, trebuie sa recunoastem, echipa de procuri care ancheteaza cazul au facut tot posibilul sa-l faca sa clacheze, asta in cazul in care ar fi vinovat. Un alt aspect negativ este faptul ca pe toata aceasta perioada a fost despartit de copilul sau. Acesta a ramas in grija familiei politistului, pentru a fi departe de tumultul anchetei.


??????????? Ca o concluzie, reproducem o declaratie a politistului, in care i se reflecta perfect? starea de spirit: „Mosul sa-mi aduca vestea ca Elodia este vie”. Este declaratia unei persoane care, cu siguranta, a suferit mult si care s-a saturat de situatia existenta.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.