Call-center antihepatita la Brasov

Call-center antihepatita la Brasov

0 92
Un call-center in sprijinul bolnavilor de hepatita va fi infiintat peste o saptamana la Brasov. Timp de 8 ore pe zi, operatorii Asociatiei persoanelor cu afectiuni hepatice din Romania vor prelua toate apelurile pacientilor. Aproape 4% dintre brasoveni  sufera de o forma de hepatita, dintre care cele de tip B si C sunt cele mai periculoase.
De 8 martie, asociatia persoanelor cu afectiuni hepatice din Romania sarbatoreste Ziua mamei cu hepatita. De fapt, un semnal de alarma catre toate femeile. In Brasov, aproape 4% din populatie sufera de o forma de hepatita, hepatitele de tip B si C fiind cele mai periculoase si grave.
Hepatita B poate evolua fara prea multe simptome, astfel ca multe dintre persoanele infectate nu stiu ca sunt bolnave.
In sprijinul celor care sufera de bolile hepatice si nu numai va veni, de la jumatatea lunii martie se va deschide la Brasov un call-center.
Toti cei care au nevoie de consiliere pot suna la numarul 0268474400, spune Marinela Debu, presedintele Asociatiei persoanelor cu afectiuni hepatice din Romania.
Incepand cu 15 martie, timp de 8 ore pe zi, toate apelurile vor fi preluate de membrii si voluntarii asociatiei. Problemele  mai grave, care nu pot fi rezolvate la telefon, vor fi retransmise medicilor cu care colaboareaza asociatia.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.