Calin Popescu Tariceanu este invitat astazi la DNA Brasov

Calin Popescu Tariceanu este invitat astazi la DNA Brasov

0 464

Presedintele Senatului a acuzat intr-un comunicat de presa faptul ca DNA a "scurs informatii" legate de aceasta audiere. Tariceanu pretinde ca in mod premeditat, a tinut strict secreta aceasta informatie pentru a verifica daca lucratorii DNA scurg informatii confidentiale catre presa

Presedintele Senatului a acuzat intr-un comunicat de presa faptul ca DNA a „scurs informatii” legate de aceasta audiere. Tariceanu pretinde ca in mod premeditat, a tinut strict secreta aceasta informatie pentru a verifica daca lucratorii DNA scurg informatii confidentiale catre presa.
„La invitatia DNA Brasov, maine, 15 aprilie, in conformitate cu procedura legala, ma voi prezenta la sediul institutiei in calitate de martor, in dosarul 259/p/2015. Doresc sa aduc la cunostinta presei ca, in respect pentru reglementarile legale privind confidentialitatea anchetei, nu voi face declaratii nici la sosirea si nici la plecarea din sediul DNA.
Totodata, doresc sa fac cunoscut faptul ca informatia legata de prezenta mea la DNA Brasov era cunoscuta doar de subsemnatul si de lucratorul DNA care m-a invitat telefonic. De regula, informez cu promptitudine presa despre activitatile mele de interes public, asa cum poate fi apreciata prezenta mea la DNA in calitate de martor. DNA 2
De aceasta data, in mod premeditat, am tinut strict secreta aceasta informatie pentru a verifica daca lucratorii DNA scurg informatii confidentiale catre presa. Cu putina vreme in urma, am fost contactat din lumea presei cu intrebarea: ‘Este adevarat ca ati fost invitat la DNA Brasov?‘.
Q.E.D., asa ca am hotarat sa dau publicitatii acest comunicat.” Mai pe romaneste – se confirma – DNA SCURGE IN MOD INTERESAT INFORMATII DIN DOSARELE POLITICIENILOR CATRE PRESA!
Calin Popescu Tariceanua anuntat, de asemenea, in virtutea reglementarile legale privind confidentialitatea anchetei, nu va face declaratii nici la sosirea si nici la plecarea din sediul DNA.
Invitarea lui Tariceanu in calitate de martor la DNA Brasov are legatura cu dosarul retrocedarilor ilegale in care sunt cercetati omul de afaceri Remus Truica si Paul Phillipe al Romaniei.

Vifor Rotar & Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.