Călin Moldovan, antrenor Corona Brașov: ,,Fotbalul nu iartă, dar sper ca ceea...

Călin Moldovan, antrenor Corona Brașov: ,,Fotbalul nu iartă, dar sper ca ceea ce a fost la Plopeni să fie un semnal de alarmă pentru jucători”

0 38

Fotbaliştii Coronei Brașov au terminat la egalitate, 1-1 (1-0) meciul jucat sâmbătă, în deplasare cu CSO Plopeni. Golul Coronei a fost marcat de Burlacu, în minutul 16, în vreme ce de la gazde a marcat Dumitrescu, în minutul 76.

La finalul partidei, antrenorul Coronei, Călin Moldovan a declarat că este speră ca ceea ce s-a întâmplat în repriza a doua a partidei, să fie un semnal de alarmă pentru jucătorii lui care trebuie să arate altceva în teren. „A fost un meci în care fotbalul ne-a arătat clar că nu iartă. Am ratat patru ocazii bune de a marca şi de a ne duce la 2-0, însă din păcate am primit gol foarte uşor, la o fază care nu anunţa nimic, iar apoi nu am mai reuşit să înscriem ca să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte. Sper ca ceea ce s-a întâmplat în teren în repriza a doua, să fie un semnal de alarmă pentru jucători. Trebuie să fie conştienţi de greşeli şi să le repare într-un timp cât mai scurt pentru că etapele de campionat nu s-au terminat. Dacă vrem să emitem pretenţii, atunci este nevoie să arătăm mai mult în teren decât am arătat astăzi în partea a doua a jocului”, a spus tehnicianul Coronei.

Etapa viitoare, Corona Braşov va juca pe Stadionul Tineretului cu SR Braşov. Partida se va disputa vineri, de la ora 15.00.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.