Calin Antoinette isi face schimbare de sex cu securea calaului

Calin Antoinette isi face schimbare de sex cu securea calaului

0 673
Cum tot n-are ce face in functia in care l-a cocotat USL-ul cu multa truda, Calin Anton Popescu Tariceanu s-a pus pe filozofat. Fanfaronul asta usor supraponderal si-a pus curul expandat in usa Senatului si emite panseuri groase. „Oamenii se nasc liberi si trebuie sa fie liberi”, s-a rastit sententios Filozoficeanu la presa, vorbind despre cererea DNA de incuviintare a arestarii senatorului PSD Dan Sova, acuzat de procurori de scurgeri masive de bani prin firma sa de avocatura. Aceeasi de la care a supt intens si premierul Ponta, pe care onorariile nerusinate incasate de la Sova & Asociatii l-au obligat sa-l reprimeasca pe Sova inapoi in partid, dupa ce PSD-ul il „ejaculase” – cum ar zice Vanghelie – pentru trafic de influenta in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau.
Sa desfiintam filozofia de doi bani a lui Tariceanu si sa-l informam ca oamenii nu trebuie, musai, sa fie liberi daca au furat, traficat sau santajat. Dimpotriva, TREBUIE sa mearga la puscarie. Dar Calin, file din dosare, este in filmul lui cu banditi de la DNA, carora le tine piept el, justitiarul Sentatului si ultima reduta a democratiei in calea abuzurilor justitiei. Asa ca marele inutil din clica de guvernanti a continuat ritos cu o alta perla de intelepciune osanzoasa. Tremurand de indignare prefacuta, incercand sa mai blocheze o data mersul justitiei cu trupu-i matahalos, Tariceanu a comunicat presei ca Senatul nu este „fabrica de trimis la esafod”.
Te trec fiori de secol XVIII, cu Ludovic al XVI-lea si consoarta Antoaneta asteptand la rand la securea gadelui. Acum am inteles de unde tupeul asta royal al lui Tariceanu cand vine vorba sa-si apere penalii si sfidarea asta aristocratica pentru lege. Baiatul asta Anton, cu aerele lui femininine si soldanele de bucatareasa, este de fapt o Antoinette uitata la ingrasat in alcovul Puterii.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.