California Dreamin va rula la Parlamentul European

California Dreamin va rula la Parlamentul European

0 55

Se pare ca filmul regretatului regizor Cristian Nemescu, „California dreamin'”, mai are multe lucruri de spus in cinematografia europeana.
Pelicula va fi prezentata pe 14 mai la Parlamentul European, in cadrul „Festivalului Filmului European pe tema dialogului intercultural”. Festivalul, organizat de Parlamentul European, are ca scop promovarea diversitatii culturale prin intermediul proiectiilor de film europene, filmate si produse incepand cu 2000. Proiectul a inceput in luna februarie si va lua sfarsit in decembrie 2008.
Filmul „California dreamin'” al regizorului Cristian Nemescu va reprezenta tara noastra si va fi prezentat pe 14 mai in spatiul Yehudi Menuhin al Parlamentului European. Evenimentul este organizat, sub patronajul eurodeputatului roman Ramona Manescu, de Institutul Cultural Roman si Centrul Roman de Informare din capitala Belgiei. Proiectia de film va fi urmata de o dezbatere in prezenta scenaristului Tudor Voican si a actorului Razvan Vasilache. La proiectie sunt invitati eurodeputati, functionari europeni, membri ai corpului diplomatic si reprezentanti ai presei acreditati la Bruxelles.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.