Caldura peste tot

Caldura peste tot

0 67

 


Ultimele avertizari ale Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) confirma extinderea varfului valului de caldura in mai toata tara. Avertizarea cu Cod Portocaliu se extinde si in zonele joase din 13 judete in perioada 19-20 iulie Avertizarea cu Cod Portocaliu se extinde si in zonele joase din 13 judete in perioada 19-20 iulie. Temperaturile de 40 de grade celsius vor fi tot mai frecvente, iat temperaturii de 42 sau 45 nu vor fi chiar asa de rare,


In intervalul 21-22 iulie ea va viza toate judetele tarii, a anuntat ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, la finalul sedintei Comitetului Interministerial pentru prevenirea si reducerea efectelor caniculei.


Ministrul Transporturilor a precizat ca in perioada 19-22 iulie intre orele 11:00 si 20:00, circulatia autovehiculelor cu o greutate mai mare de 7,5 tone va fi restrictionata la nivelul intregii tarii, inclusiv in interiorul localitatilor.


Ministru sanatatii Eugen Nicolaescu a spus ca toate farmaciile si cabinetele medicilor de familie dotate cu instalatii de climatizare devin puncte de acordare a primului ajutor


Si Ministerul Muncii recomanda institutiilor care lucreaza cu publicul sistarea activitatii in intervalul orar 11:00-17:00.


 


Iza M


 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.