Caldura de la Tetkron pana la finele saptamanii

Caldura de la Tetkron pana la finele saptamanii

0 643

Consilierii locali au rezolvat prima dintre cele trei cerinte pentru ca brasovenii conectati la sistemul centralizat de incalzire sa beneficieze de apa calda si caldura. Alesii locali au alocat 7,6 milioane lei capitalizarii societatii Tetkron, astfel ca pana la sfarsitul saptamanii este posibil ca agentul termic sa ajunga din nou in calorifere

Consilierii locali au rezolvat prima dintre cele trei cerinte pentru ca brasovenii conectati la sistemul centralizat de incalzire sa beneficieze de apa calda si caldura. Alesii locali au alocat 7,6 milioane lei capitalizarii societatii Tetkron, astfel ca pana la sfarsitul saptamanii este posibil ca agentul termic sa ajunga din nou in calorifere.
In aceste zile, alesii locali vor trebui sa asigure indeplinirea urmatoarelor doua cerinte pentru ca furnizorul de gaz sa reia distributia catre societatea care produce energie termica. Este vorba despre realizarea unui nou contract de distribuire a agentului termic pe raza intregului municipiu Brasov si scadentarea diferentei de 10 milioane de lei pana la sfarsitul lunii martie a anului 2016.
Totul pentru ca la sfarsitul acestei saptamani situatia sa fie deblocata. Pentru ca astfel de incidente sa nu se mai repete, membrii echipei manageriale vor fi alesi doar dupa criterii profesionale. Alesii locali au fost de acord sa desemneze prin licitatie publica un expert independent care-si va fixa anumite prioritati Consilierii au ajuns la un consens si au cerut ca in alegerea echipei manageriale sa conteze doar experienta profesionala, si nu apartenenta politica pentru ca nu se pot acoperi la infinit pierderi din banii brasovenilor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.