Călărași a retrogradat în liga secundă, Hermanstadt merge la baraj, cu U...

Călărași a retrogradat în liga secundă, Hermanstadt merge la baraj, cu U Cluj

0 198

Ultima etapă a play-out-ului Ligii I de fotbal, a oferit și răspunsul legat de a doua echipă retrogradată, după Concordia Chiajna. Este vorba despre Dunărea Călărași, care, a pierdut partida decisivă, cu Hermanstadt. Dunărenii au crezut în salvare până în minutul 85 (!), când conducea cu 1-0, prin golul marcat de S. Filip (min.77). Au urmat însă minute de coșmar pentru trupa pregătită de Alexa. În minutul 85, a reușit o egalare miraculoasă Tsomou, după care, în al treilea minut de prelungiri, Lendric a fructificat din aproierea poarții adverse și a reușit să aducă gazdele în avantaj. A fost totodată golul decisic al meciului, pentru că scorul final a fost 2-1 pentru sibieni, care reușesc să evite retrogradarea, de care, iată, nu au reușit să scape călărășenii. Totuși, Hermanstadt mai are de trecut o dublă, respectiv, barajul de promovare în Liga I, contra Universității Cluj.

Hermannstadt: Căbuz – Măţel, Dandea, Stoica, Acsinte (65, Popovici) – Dâlbea, Dumitriu – Petrescu, Tsoumou, Tătar – Blănaru (75, Lendric)

Dunărea Călăraşi: Straton – Gligorov, Dobrosavlevici, Luchin, Mendy – Enache, Bourceanu, Simion, Filip(80, Honciu) – Ammari, D. Benzar

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.