Cainele vedeta al Politiei Brasov a implinit 7 ani

Cainele vedeta al Politiei Brasov a implinit 7 ani

0 850

Taz, un superb ciobanesc a fost ales de catre agentul sau la varsta de 4 luni din centrul chinologic de la Sibiu. Dupa un an de dresaj, patrupedul a trecut cu brio examenul, in urma caruia a fost desemnat sef de promotie. De 6 ani Taz este politist cu acte in regula

Taz, un superb ciobanesc a fost ales de catre agentul sau la varsta de 4 luni din centrul chinologic de la Sibiu. Dupa un an de dresaj, patrupedul a trecut cu brio examenul, in urma caruia a fost desemnat sef de promotie. De 6 ani Taz este politist cu acte in regula.
Taz a fost botezat dupa personajul omonim din desene animate de catre sotia celui care il are in grija. Politistul spune despre patruped ca este un caine jucaus, iubitor, docil, dar si agresiv atunci cand trebuie.
Taz a inceput antrenamentele de la varsta de 4 luni.
Timp de un an s-a pregatit constant 5 ore pe zi, indiferent de vreme, iar rezultatele s-au vazut inca de la prima misiune.
Taz participa anual la aproximativ 40 de misiuni, unele dintre ele fiind actiuni dificile. Proprietarul cainelui isi aduce aminte cum in urma cu cativa ani, patrupedul urmarea niste hoti de fier vechi. taz1
L-a prins pe unul dintre suspecti si a asteptat pana cand acesta a fost incatusat, reusind sa face diferenta dintre infractor si politist.
Taz nu este doar un politist, ci si un membru al familiei.
De fiecare data cand familia pleaca in concediu, ii aduce lui Taz jucarii, pe care acesta nu le rupe si nu le roade niciodata.
Mai mult, Taz primeste cadouri si de ziua lui de nastere.
Cei care doresc sa il vada sau sa il cunoasca mai bine pe Taz, se pot imprieteni cu el pe Facebook, pentru ca Taz, ca orice vedeta, are pagina lui personala.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.