Cafenele in statiile de autobuz din Brasov

Cafenele in statiile de autobuz din Brasov

0 103

Brasovenii care pleaca prea grabiti la serviciu, fara a-si bea cafeaua, pentru a prinde autobuzul, vor fi acum mai fericiti.
Acestia vor fi serviti cu cesti de cafele aburinde, chiar in statia de autobuz, informeaza Markmedia, citata de ziare.com.
Acest eveniment inedit a fost facut posibil datorita proiectului inovator dezvoltat de NESCAFE urmareste sa aduca zambetul pe buzele oamenilor grabiti. Statiile NESCAFE recreeaza atmosfera calda si prietenoasa din cafenele, fiind dotate cu canapele si un decor specific acestui tip de local. Nescafe a amplasat, in centrele marilor orase, aceste statii de autobuz personalizate, printr-o investitie de aproximativ 362.000 lei.
Cei care ajung in “statiile de cafea” NESCAFE vor uita de trafic sau de intarzierea mijloacelor de transport in comun, pentru ca atmosfera placuta va reusi cu siguranta sa le distraga atentia de la problemele zilnice. Cel putina sa promit organizatorii!
„Prin derularea acestui proiect, dorim sa oferim o solutie diferita pentru eliminarea rutinei cotidiene. Statiile de autobuz reprezinta locatiile in care atat dimineata, cat si seara, rabdarea oamenilor este pusa la incercare. De aceea, noi le oferim statii de
autobuz inedite, care reusesc sa ii detensioneze pe drumul spre sau dinspre serviciu.
In plus, calatorii au ocazia sa experimenteze ceva unic, pentru ca aducem noi cafeneaua in calea lor”, declara Ana-Maria Stanca, Senior Brand Manager Beverages in cadrul Nestle Romania
Locuitorii care vor trece pe langa cafenelele amplasate in Bucuresti, Brasov, Craiova, Cluj si Iasi vor primi gratis pliculete cu cafea. Proiectul „Statiile de cafea” se va derula timp de o luna, intre 1-30 aprilie.
Compania elvetiana Nestlé, liderul mondial al industriei alimentare, a fost fondata in anul 1866 de catre Henri Nestlé si este astazi cea mai mare companie de produse alimentare din lume, fiind prezenta in 84 de tari, cu 456 de fabrici si un numar de 283.000 angajati. Nestlé a patruns pe piata romaneasca in 1995, in momentul de fata avand peste 700 de angajati.
Din partea Nestlé Romania, echipa de proiect a fost formata din: Ana-Maria Stanca – Senior Brand Manager, Tulia Casvean – Brand Manager, Silviana Mihalache – Brand Manager, Isolda Zavoianu, CRM Manager.
Dezvoltarea si implementarea proiectului “Statii de cafea Nescafe” s-a datorat si agentiilor BV McCann Erickson, Zenith Media Romania si agentiei de productie Media Advertising.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.