Cadouri pentru persoanele asistate social

Cadouri pentru persoanele asistate social

0 233

Sarbatoarea Craciunului a adus putina bucurie si in sufletele copiilor din centrele de plasament, dar si adultilor asistati social din judetul Brasov. In acest an, Prefectura judetului Brasov a primit aproape 40.500 RON pentru acordarea darurilor de Craciun, potrivit HG 1769/2006. Acesti bani s-au indreptat catre peste 1.000 de copii si persoane adulte asistate din centrele de plasament din cadrul serviciilor publice specializate, din caminele pentru persoane varstnice, centrele de ingrijire si asistenta, centrele de recuperare si reabilitare, centrele de integrare prin terapie ocupationala, centrele de zi si centrele-pilot pentru persoane cu handicap, precum si din centrele publice pentru adapostirea victimelor violentei in familie, aflate in subordinea autoritatilor administratiei publice locale.


Astfel, prefectul Aurelian Danu a inmanat cadouri copiilor de la centrele de plasament Bradet si Casa Prieteniei si de la Complexul de servicii Magura. Iar subprefectii Adriana Dontu si Andras Szakal au vizitat si-au cadorisit pe copiii de la complexele de servicii Harman si Piatra Craiului si Sacele si Tarlungeni.


?


La nivelul judetului Brasov suma a fost distribuita astfel:


???????? 35.742 RON – pentru acordarea darurilor copiilor institutionalizati din centrele de plasament din subordinea Directiei Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului;


???????? ?4718 RON – pentru acordarea darurilor persoanelor asistate din centrele aflate in subordinea Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Brasov.


?


Este pentru a doua oara cand Prefectura Brasov isi manifesta in acest fel interesul pentru problematica copiilor si adultilor institutionalizati.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.