CADOU ILEGAL

CADOU ILEGAL

0 115

?


?


Primarul Predealului, Mihail Vestea, a dat cu bata in izvorul Prahovei. Probabil ca sa se dea rotund in mersul istoriei s-a lasat muscat de sarpe sa-i faca un mic cadou de 54 ha, care nu-i apartineau nici lui, nici primariei, ex-regelui Mihai number one in minciuni si rapacitate.


Sapte cetateni romani cu domiciliul in Predeal primisera, prin hotarare judecatoreasca, dreptul de proprietate asupra acestor hectare. Primarul predelean nu a tinut cont de aceasta si Micky Pelesanu s-a pomenit cu acest cadou in brate.


Primarul ar trebui sa fie acuma bun de plata, caci Judecatoria Brasov, prin decizia 6109, a decis plata a 100 ron/zi , incepand cu data expirarii termenului de 30 de zile de la data primirii documentatiei si pana la data primirii titlurilor de proprietate, pentru fiecare din cele sapte persoane indreptatite.


Ciudat mi se pare si faptul ca subprefectul Szakal Andras, cel ce raspunde de aplicarea legii fondului funciar, se jura ca abia zilele trecute a aflat de toata chestia. Cu toate ca hotararea a aparut prin iulie. Ciudat este si faptul ca recomanda indirect comisiei predelene sa gaseasca alte terenuri pentru cei sapte, in compensatie.


?


Fraieri ar fi cei sapte daca ar accepta asa ceva.


?


In ce il priveste pe Micky Pelesanu, bag seama ca devine din ce in ce mai hapsan, obraznic, nesatul, impertinent si demn de trimis de unde a venit declarand ca nu are nicio pretentie.


Iar cei care l-au tot linguist cu tot felul de retrocedari si cadouri ar trebui luati in vizor de Parchet. Sunt sigur – logica o arata – ca nu au facut-o “moca”.


?


Dan Bota


??

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.