Cad spitele din roata PSD

Cad spitele din roata PSD

0 178

Nu stiu cum o fi aratat Mircea Geoana de copil si cum isi petrecea timpul, dar activitatea si actiunile sale actuale, in fruntea unui partid candva puternic, imi sugereaza imaginatiei sa-l zaresc in spilhozeni si slergand prin praful mahalalei politice in urma unui cerc si cu muci la nas.
Cine sa aiba grija de acest copilas pierdut pe trotuarul de vizavi de orice? Taticul Nastase este ocupat cu tablouri si termopane, trecerea matusii Tamara a adus numai necazuri prin ograda, iar bunicuta – oare din partea mamei disparute la cumparaturi? – Iliescu se da verde, da-i trosnesc incheieturile intr-un scaun cu rotile si, ca orice bunica, are aria de actiune limitata la camaruta de la mansarda, unde tuna si fulgera in vant.
Astfel, unii colegi de joaca din cartierul pesedist au luat-o si ei hai-hui, caci nimeni nu se mai impinge astazi cercul, ci se dau pe internet, mai ales cand cercul are spitele subrezite de orgolii si au inceput sa se indoaie de directia in care este manuita roata.
Si uite asa au inceput si demisiile, cu perspective de a-i vedea pe acesti dizidenti trecand in tabara basesciana. Au prins momentul unei noi demonstratii de infantilism la Geoana si ori si-au dat demisia, ori s-au lasat dati afara, dupa ce l-au provocat pe copilul cu cercul, care vede numai paiul din ochiul altuia, fara sa bage in seama barna din propriul ochi.
Astfel, „scanteia” Gabriel Oprea, fost capitan – atist(!!) prin MAN si luat sub aripa afacerilor de primarul de Voluntari, Florntin Pandele, si-a dat demisia pentru ca nu i-a lasat Geoana jucariile, urmat fiind de sus-amintitul primar. Drept urmare si antrenorul secolului in pupat iconite, Anghel Iordanescu, ademenit, cu promisiuni de marire in politica – pentru ca in sport este terminat – de Oprea in filiala Ilfov, si-a dat si el demisia din PSD, pentru ca fara spate asigurat poate sa o pupe personal si pe Maica Domnului – Doamne, nu te supara pe mine! – ca mult spor nu are.
Alt exemplar cunoscut in lumea fotbalului ca demolator de echipe – arama din lumea afacerilor inca nu a iesit la vedere – Gigi Netoiu, a fost dat afara, exmatriculat, probabil pentru viata nesportiva pe teren si inafara lui.
Cine urmeaza? Credeti ca nu vor mai fi destui? A ajuns scanteia, acuma focul incepand sa arda tot mai vesel, toti nemultumitii din partid schimbandu-si in mare viteza braga din vine cu ceva sange imbogatit cu resturi de vitejie si incepand sa faca tambalaul de mult asteptat, ori ca sa aiba motive de demisie, ori ca sa provoace exmatricularea. Ca doar mai exista si alte ograzi cu pomi interesanti printre ramuri.
Iar Geoana va continua sa se joace cu cercul, ori pana ii vor cadea acestuia toate spitele, ori pana cand insusi cercul ii va pune piedica.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.