Cabinete stomatologice în alte trei unități de învățământ din Brașov

Cabinete stomatologice în alte trei unități de învățământ din Brașov

0 201

Școala Gimnazială nr 2., Colegiul Național Unirea și Colegiul Nicolae Titulescu se alătură din această toamnă școlilor în care funcționează deja cabinete stomatologice

Școala Gimnazială nr 2., Colegiul Național Unirea și Colegiul Nicolae Titulescu se alătură din această toamnă școlilor în care funcționează deja cabinete stomatologice.

Procedura de achiziție publică pentru cumpărarea echipamentelor medicale a fost demarată. În ședința de consiliu local de joi se propune modificarea organigramei Direcției de Servicii Sociale pentru a putea angaja încă 3 medici stomatologi și 4 asistenți medicali.

Pe lista de investiții a Direcției de Servici Sociale a fost prins în bugetul de investiții pe acest an suma de 180.000 de lei , necesari pentru cele 3 unit-uri cu care vor fi dotate cabinele stomatologice de la Unirea, Titulescu și Școala 2. Cele trei unități de învățământ au fost alese pe criteriul efectivelor de elevi și al accesibilităţii, spune viceprimarul Mihai Costel.

Municipalitatea speră ca lucrările în noile cabinete stomatologice să se termine până la începerea anului școlar, astfel încât elevii să poată beneficia de noile dotări.

Şi pentru anul viitor reprezentanții Primăriei speră să prindă în buget sume destinate aparaturii medicale.
De la înființarea cabinetelor stomatologice în unitățile de învățământ din Brașov peste 6400 de stundenți și aproximativ 740 de elevi au apelat la serviciile medicilor stomatologi din școli.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.