Cabine pentru fumatori

Cabine pentru fumatori

0 75

Fumatorii au de ce sa se bucure. De acum inainte vor putea sta linistiti pentru ca nu vor trebui sa renunte la viciu din cauza locului de munca.


Suedezii au venit cu o solutie pentru acestia. Pentru a se asigura ca nu vor fi contransi re renunte la obiceiul lor, total neanatos atat pentru ei, cat si pentru cei din jur, acestia au inventat cabina fara fum : « Smokeaway ».


Acest aparat este disponibil si in Romania de la sfarsitul anului trecut si costa pana la 9000 de euro, in functie de model. „Aparatul capteaza fumul de tigara, il filtreaza si obtine un mediu fara fum. Astfel, nefumatorii pot interactiona cu fumatorii, evitand fumatul pasiv de care se fereste toata lumea”, a explicat Mihai Rada, inginerul firmei distribuitoare.


Cabina este destul de incapatoare, putand gazdui pana la trei persoane intr-un spatiu de trei metri patrati. „Am primit zeci de cereri exclusiv din partea companiilor private, pe care o sa le onoram, mai ales ca legislatia se inaspreste de la 1 ianuarie 2009”, a confirmat reprezentantul firmei.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.