Ca sa nu mai existe vorbe, lui Dan Codrea i s-a facut...

Ca sa nu mai existe vorbe, lui Dan Codrea i s-a facut cat de cat o reconstructie faciala !!! Ia fost reconstiuita fatza, dar parca tot nu seamana !!

0 612

Ca sa nu mai existe vorbe, lui Dan Codrea, se zice, i s-a facut cat de cat o reconstructie faciala!!! Ia fost reconstiuita fatza, dar parca tot nu seamana !!

Apar noi dezvăluiri șocante despre milionarul Dan Condrea. Ultima decizie a familie a surprins pe toată lumea. Trupul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost ridicat de familie de la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, după ce, potrivit unor surse din cadrul instituţiei, a fost identificat de partenera sa de viaţă.
Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru mediafax că familia lui Dan Condrea ar fi angajat o firmă specializată, care i-ar fi făcut recontrucţie facială.
Stelian Tănase urcat si el in carutza hodorogita a popularitatii, face noi dezvăluiri incendiare din cazul morții afaceristului Dan Condrea. „Marea problema a afacerii HexiPharma- amplificată de disparitia suspectă a patronului firmei – este de a răspunde la intrebarea – cine se află în spatele acestei mega-afaceri!? Dacă este cineva! Pentru că ne putem la rigoare imagina că Dan Condrea a fost de capul lui. A creat haiducește o super mașinărie de a produce bani și – ca un manager eficient a condus fff bine afacerea. De ce nu, in fond!?accident-colaj CONDREA
Dar ne putem intreba, zice Stelica fara frica, dacă nu cumva Dan Condrea era doar păpușa, ținută de alte personaje. In România, datorită mediului mafiotizat și cartelat dIn lume afacerilor nu te poți dezvolta dacă nu ai susținere politică, a partidelor, a serviciilor secrete, a guvernului, a administratiei locale. Și dacă deschizi o pizzerie, tot trebuie să ai o protecție, măcar la primărie, dacă nu și mai sus. In plus apar doritori gata sa te dijmuiască, de la Direcția sanitara pana la polițaiul din colț. E imposibil să dezvolți asemenea mega afaceri de unul singur.
E clar. Chiar dacă ai încerca, apar neinvitați șacalii și cer partea lor ca taxă de protectie, să te apere de concurență, să nu-ți dea cineva foc la prăvălie și sa te bage in faliment, etc.”, spune jurnalistul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.