Ca sa-l dai jos pe Base, da-te jos din pat!

Ca sa-l dai jos pe Base, da-te jos din pat!

0 77

Opozitia se dovedeste, a mia oara, un animal puturos. Aproape la fel ca primarul pedelist Apostu de la Cluj in zilele cand n-avea chef sa se dea jos din pat ca sa incaseze o spaga mai mica de 100.000 de euro. Dupa ce rateaza somnolenta si flasca zeci de ocazii de a scutura copacul Cotrocenilor doar-doar cade in sfarsit ocupantul cuibusorului de nebunii prezidentiale, alde Ponta si Antonescu se trezesc, mult dupa spartul petrecerii, cu capul greu de monstrii debarcarii nascuti in somn si cer din nou suspendarea lui Traian Basescu. De fapt, din prea multa lentoare, n-o cer direct ci anunta ca se gandesc ca ar vrea s-o faca.
Nici n-aveau cum sa reactioneze mai repede. Victor trebuie sa dreaga ce mai poate din scandalul Geoana iar Crin n-are nimic de facut, ca de obicei. Din picoteala i-a trezit o declaratie a lui Traian Basescu, facuta la radioul national, despre pensii si salarii. Cea mai putin blamabila dintre vorbele abundente ale sefului statului despre functionarea Romanikai, iesite neglijent din gurita prezidentiala doar in ultimele saptamani. Comentand iminenta solutie a Curtii Constitutionale pe tema pensii-salarii, Basescu a spus, sec si ad litteram, ca indiferent cum va arata decizia, nu sunt bani. O constatare mai dezolanta ca privirea lui Geoana intors acasa la dragostea lui Mihaela si la soacra fara Senat si fara partid. Doar atat, insa. Ca Guvernul se pregateste, la semnalul lui Basescu, sa ignore o decizie a Curtii, este dar un scenariu. Posibil, dar doar schita palida a unei potlogarii viitoare.
Cat Crin si Victor soileau ca doi Doreli sapand in transeele Opozitiei, si-a permis sa le spuna judecatorilor ce sentinte sa dea sau macar sa-l sune inainte sa bata cu ciocanelul si s-a scapat ca serviciile il informasera inca de acum jumatate de an despre spaga a la Cluj. Motive suficiente pentru Opozitie sa initieze nu una, ci un pachet de motiuni de suspendare pentru postura de sef de tribunal si de securisti reciclati in care se recalifica mereu Basescu.
E clar. Astia doi si-au setat vigilenta sa reactioneze doar la cuvintele pensii, salarii, popor. Altfel, nu se dau jos din pat.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.