Ca ciupercile după ploaie, asociațiile de tocat bani europeni proliferează cu cât...

Ca ciupercile după ploaie, asociațiile de tocat bani europeni proliferează cu cât se extinde mai mult pandemia

0 52

După CATTIA, altă asociație ce parazitează fondurile europene, District Hub, s-a înșurubat la Brașov pentru promovarea timp de o săptămână, chipurile, a reformei curriculare în direcția flezibilizării și adecvării neadecvate a tinerilor trotinetiști la realitățile emergente ale Uniunii Europene, prin intermediul Hub-urilor, ce-or mai fi și alea. Asociația a organizat un simpozion inutil pe tema ,,Viitorului Uniunii Europene”, în special prin Educația ca soluții locale la provocări europene, sau Soluții europene la provocări locale, aceeași ciorbă sleită reîncălzită prin drenarea aiurea a banilor europeni.
Mai bine trotinetiștii useriști ar mai citi și altceva decât postărilelor lor prostești și agramate din Hub-ul lor de facebook. Sau etichetele de pe sticlele de whiskey, și acela prost.
Și culmea, la dezbaterile pe tema viitorului Europei a fost invitată șefa PR a Camerei de Comerț Româno-Americane.(sic!) A mai fost prezent și necunoscutul Radu Szekely, un individ de pe lângă ministrul Educației, probabil fără știrea ministrului. Alături bineînțeles de asociații și ONG-uri trotinetiste, care s-au rotunjit în timpul dezbaterilor pe tema grijii lor în legătură cu mersul Uniunii Europene, adică grija prostului despre mersul turmei europene.
De care UE nu va lua cunoștință probabil, sau dacă da, nu va preciza.
În ultima vreme s-au înmulțit simpozioanele pe teme prostești la Brașov, sub oblăduirea primarului userist Allen Coliban, care a lăsat înfăptuirile din Primărie în seama viceprimarului Flavia Boghiu.

Libiu Mateescu    

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.