C.V.T. S-A MANIAT

C.V.T. S-A MANIAT

0 114


Corneliu Vadim Tudor si-a adus aminte, ca dupa fiecare alegeri, sa se manie.


Si de aceasta data el a contestat valabilitatea alegerilor, acuzand mai ales PD-ul, PLD-ul si chiar PNL-ul de fraudarea alegerilor europarlamentare. De referendum nu s-a legat pentru ca si ultima oaie coborata la iernat si-a dat seama de marele fas.


C.V.T. acuza numarul de voturi obtinut de unele formatiuni politice iesite cu bine spre Europa si acuza procentajul sub limita notei de trecere obtinut de PRM.Deasemenea acuza si turismul electoral. Si da, indirect, un exemplu: numarul de voturi obtinut de UDMR la Vaslui.


?


Aicea inclin sa-i dau dreptate. Vrancencele nu s-au prea avut niciodata cu bathoristii. Daca cele spuse de liderul peremist sunt reale, este ciudat faptul ca la Vaslui au fost inscrisi pe liste 86 alegatori de etnie maghiara si la numaratoare au iesit peste 1000 de voturi pro UDMR si Toekesy.


Oricum, omul a promis razbunare crunta, pe baza de date concrete si irefutabile.Acuma astept sa-l vad pe calul dreptatii, cu lancea si sabia in maini si strigand: “Alelei, pe ei, fartatii mei”.


Vom trai si vom vedea.


?


Dan Bota??


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.