Bute isi pune din nou centura in joc

Bute isi pune din nou centura in joc

0 106

Pugilistul roman Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie in versiunea IBF, a anuntat ca isi va pune centura in joc pentru a saptea oara pe 19 martie, intr-o gala ce va avea loc la Bell Centre in Montreal, unde il va intalni pe irlandezul Brian Magee.
Printre motivele acceptarii ofertei de catre Magee a unui meci cu Bute se afla posibilitatea de a lupta pentru titlul mondial IBF, transmiterea partidei de catre postul de televiziune Showtime, expunere media, posibilitatea de a boxa in America de Nord, iar in caz de victorie, Magee il va inlocui pe Bute intr-un meci cu invingatorul din turneul Super Si.
Magee, in varsta de 35 de ani, a disputat 38 de partide in cariera, reusind sa castige 34 (24 prin KO), pierzand trei si remizand o data. Brian Magee este pe locul 1 la WBA, pe 2 la WBC si pe 8 la IBF.
Bute, 27 de victorii din tot atatea partide, dintre care 22 de KO, Bute va boxa pentru a treia oara la profesionisti impotriva unui pugilist european, dupa rusul Sergei Tatevosyan si danezul Lolenga Mock.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.