Bute facut KO de Carl Froch

Bute facut KO de Carl Froch

0 84
Pugilistul roman Lucian Bute, campion mondial la categoria super mijlocie in versiunea IBF, a fost invins prin KO in repriza a cincea, duminica dimineata, de britanicul Carl Froch. Meciul s-a disputat in Anglia la Notthingham, intr-o atmosfera incendiara in fata a peste 9.000 de spectatori.
Din pacate Lucian Bute nu a putut face fata ritmului impus de britanic, care a castigat la puncte si reprizele a doua, a treia si a patra, nemaivorbind de cea de-a cincea care a si pus capat partidei. Imediat dupa partida romanul impreuna cu staff-ul sau au parasit sala din Notthingham, indreptandu-se spre hotel unde au si organizat conferinta de presa.
"A fost cea mai urata seara din cate puteam avea. E o infrangere dura pentru mine, dar si infrangerile fac parte din box. Nu eram pregatit sa fiu invins asa. Nu a mers cum imi doream si am fost dominat. M-a lovit puternic. Vreau sa revad meciul inainte sa incerc sa gasesc explicatii de ce am fost invins", a declarat Lucian Bute.
Romanul si-a recunoscut si principala greseala, care in opinia sa a dus la deznodamantul trist al partidei din Anglia, in fata lui Carl Froch.
"Principala mea greÅŸeală a fost că am stat prea mult ÅŸi l-am aÅŸteptat încercînd să-l prind în capcana pe care i-o pregătisem", a menÅ£ionat Lucian Bute. Conform contractului incheiat, Lucian Bute va avea parte de un meci revansa care se va disputa in urmatoarele sase luni la Montreal (Canada).
Lucian Bute a precizat ca este gata sa revina si sa lupte din nou pentru titlul mondial.
"Antrenamentele au fost dure si acum vreau sa ma odihnesc. Toti marii boxeri au pierdut la un moment dat. Cred despre mine ca am un caracter puternic, cred ca pot reveni", a incheiat Lucian Bute.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.