Bush atacat cu pantofi

Bush atacat cu pantofi

0 107

Probabil in ultima sa vizita din cel de al doilea sau mandat, o vizita inopinata si a patra de la declansarea razboiului din Irak, presedintele Bush a incercat sa motiveze aceasta interventie militara americana in tara araba, spunand ca ea a fost necesara.
Probabil acest lucru nu a fost pe placul tuturor, caci, in timp ce se afla la o intalnire cu premierul irakian Nuri al-Maliki, in biroul privat al acestuia si in prezenta ziaristilor, unul dintre acestia, suparat pe Bush, i-a strigat: „Este sarutul de adio, caine ce esti”. In acest timp s-a descaltat de pantofi si a aruncat cu ei inspre presedintele Bush, fara insa a-l nimeri, deoarece Bush s-a aplecat in spatele biroului dupa care se afla.
Premierul irakian s-a facut si el ca vrea sa-l apere, dar a facut-o ca si cum ar fi trebuit sa treaca la crestinism.
Jurnalistul irakian a fost inhatat de fortele de securitate si scos din sala.
In acest timp Bush incerca sa dreaga un busuioc prea ofilit ca sa-i mai reuseasca. Noroc ca pe 20 ianuarie scapa pe veci de presedintie si poate acest incident il va face ca in aceasta ultima luna de mandat sa stea sa-si faca bagajele la Casa Alba, caci se pare ca nu prea mai da nimeni doi bani pe el.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.