Burse de studiu in Danemarca

Burse de studiu in Danemarca

0 69

Studentii care vor sa se intenrationalizeze in ceea ce priveste pregatirea lor in cadrul unitatilor de invatamant superior, vor putea profita acum de o oferta tentanta.
Programul de Plasament Universitar in Danemarca isi deschide portile pentru studentii romani.
Programele propuse de danezi se intind pe o perioada de timp cuprinsa intre 3 si 5 ani, iar domeniile principale vizate sunt arhitectura, inginerie, dar si cele bazate pe studii economice: marketing, turism si administrarea afacerilor.
Oferta este destul de tentanta pentru ca nu este nevoie de o sursa financiar prea substantiala pentru ca studentii vor avea parte de scolarizare gratuita, iar cazarea va fi in interiorul campusului universitatilor. Din cadrul institutiilor de invatamant superior daneze care participa la aceste programe, amintim : Aarchus School of Business, VIA University College, University of Southern Denmark, Odensee Technical College, NOEA Institute of Applied Management, Danish Business Academy si Aalborg University.
Inscrierea nu este deloc complicate pentru ca nu este nevoie decat de rezultatele din perioada anilor de liceu, adica foaia matricola, si rezultatele din perioada facultatii.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.