Bursa locurilor de munca – vineri, la Brasov

Bursa locurilor de munca – vineri, la Brasov

0 72

Vineri, 24 septembrie 2010, va avea loc la Brasov, dar si in alte colturi ale tarii, o noua bursa a locurilor de munca. Astfel de evenimente sunt, pur si simplu, „vanate” de sutele de someri care spera sa-si gaseasca la astfel de intruniri un loc de munca.
Agentii economici din Brasov au scos „la oferta” 504 locuri de munca ofera, pana in prezent, pentru Bursa locurilor de munca pentru absolventi.
Bursa va avea loc vineri, la sediul ITC, din str. Al. Vlahuta nr. 10, incepand de la ora 10.00.
Potrivit Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM), pentru vineri, au confirmat participarea doar 38 de angajatori, din cei peste 900 contactati.
Acestia ofera 164 locuri pentru studii superioare si 340 locuri pentru studii medii. Meseriile cu un numar mai mare de locuri vacante pentru studii superioare sunt: agent servicii client (cunostinte limbi straine: engleza, franceza, germana, etc.), ingineri (diverse specializari), specialist IT, agent asigurare, consultant financiar, director restaurant, maistru arte culinare, specialist marketing, etc.
Pentru studii medii, cele mai multe meserii sunt pentru operator introducere date, confectioneri, contabil, secretara, functionari administrativi, gestionari, agent securitate, animator sportiv, zidar, dulgher, electrician, lacatus, etc.
Bursa locurilor de munca de vineri se adreseaza in principal absolventilor care nu si-au gasit inca un loc de munca, dar pot participa la acest eveniment si alte persoane aflate in cautarea unui loc de munca, sau care lucreaza, dar doresc schimbarea locului de munca actual.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.