Bursa locurilor de munca pentru disponibilizatii colectiv

Bursa locurilor de munca pentru disponibilizatii colectiv

0 109

In 9 martie, se va desfasura prima bursa a locurilor de munca din acest an organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov. Bursa se va adresa in principal persoanelor disponibilizate colectiv, aflate in cautarea unui loc de munca.


Locul de desfasurare al acestei actiuni va fi municipiul Brasov, la sediul ITC, din str. Vlahuta nr.10, incepand cu ora 9,00.


Institutia reaminteste agentilor economici ca participarea la bursa este gratuita si ea reprezinta o oportunitate de a cunoaste direct oferta de forta de munca, de a recruta si selecta personal in vederea ocuparii locurilor de munca vacante din judetul Brasov. Totodata agentii economici care incadreaza persoane din randul somerilor beneficiaza de facilitatile oferite de Legea 76/2002 in vederea stimularii ocuparii fortei de munca.


Pana in prezent au fost contactati 130 agenti economici, 10 dintre ai au confirmat participarea la bursa locurilor de munca, oferind aproximativ 90 de locuri de munca in meserii ca: inginer, tehnician, contabil, sofer, mecanic auto, gaterist, agent comercial, confectioner imbracaminte, sudor, zidar, lacatus, etc.


Agentii economici interesati sa participe la bursa sunt rugati sa trimita oferte de locuri de munca vacante la numarul de fax: 0268/412.552 sau pe adresele de e-mail bv_buget@ajofm.anofm.ro si office@ajofm-bv.ro, in care sa specifice optiunea participarii la bursa, numarul de locuri de munca de care dispun cat si meseriile in care sunt aceste locuri vacante.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.