Bursa locurilor de munca, pe 20 aprilie

Bursa locurilor de munca, pe 20 aprilie

0 145

Pe 20 aprilie, de la ora 9,00, la sediul din strada Lunga nr. 1A, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov organizeaza cea de-a doua bursa a locurilor de munca din acest an.


Aceasta bursa se adreseaza tuturor persoanelor interesate in gasirea unui loc de munca, spre deosebirea de prima bursa organizata la nivel local si care s-a adresat in principal persoanelor disponibilizate.


Participarea agentilor economici la bursa este gratuita. Agentii economici care incadreaza persoane din randul somerilor beneficiaza de facilitatile prevazute de Legea 76/2002, in vederea stimularii ocuparii fortei de munca.


Pana in prezent au fost contactati 223 agenti economici, 17 dintre ai au confirmat participarea la bursa locurilor de munca, oferind aproximativ 425 de locuri de munca in meserii ca: inginer, asistent manager, secretar, lucrator comercial, director vanzari, administrator, receptioner, bucatar, ospatar, camerista, vanzator, sudor, lacatus confectii metalice, instalator, operator CNC, presator, metrolog, vopsitor industrial, rectificator, strungar, sofer, muncitor necalificat, etc.


Agentii economici interesati sa participe la bursa sunt asteptati sa trimita oferte de locuri de munca vacante la numarul de fax:0268/412.552 sau pe adresele de e-mail: bv_buget@ajofm.anofm.ro sau office@ajofm-bv.ro, in care sa specifice optiunea participarii la bursa, numarul de locuri de munca de care dispun cat si meseriile in care sunt aceste locuri vacante.


?


?Maria Calugaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.