Bursa de turism Litoral – Delta Dunarii

Bursa de turism Litoral – Delta Dunarii

0 69

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a inaugurat, vineri, la Pavilionul Expozitional din Mamaia, editia de toamna a targului de turism Bursa Litoral-Delta Dunarii 2011.
Evenimentul, traditional pentru tur-operatorii si hotelierii de pe litoral, organizat de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunarii in colaborare cu ANAT si Consiliul Judetean Constanta, a fost inaugurat la scena deschisa chiar de catre ministrul de resort, Elena Udrea, care a taiat o panglica simbolica, la finalul turului de expozitie.
In deschiderea manifestarii, organizatorii au prezentat premiile de excelenta si trofeele acordate, ca in fiecare an, la sfarsitul sezonului estival, specialistilor din domeniul ospitalitatii, de pe litoral.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta si ministrul Elena Udrea au primit trofeul din partea presedintei Asociatiei Litoral, Corina Martin.
In cadrul Targului de Turism au fost desemnate si cele mai bune restaurante de pe litoral, anul acest fiind laureate „Popasul Pescarilor”, din Olimp si „Chevalet”, din Mamaia in vreme ce ospatarii anului au fost desemnati Stelian Caju – de la Complexul hotelier „Mamaia” si Constantin Meleuca, de la „Cocor”, din statiunea Neptun – Olimp. Trofeul pentru „Cel mai bun Spa de pe litoral”, i-a revenit Centrului Cocor Spa, din Neptun-Olimp.
Potrivit organizatorilor la targul de turism Bursa Litoral – Delta Dunarii, organizat in perioada 16 – 17 septembrie, la Pavilionul Expozitional din Mamaia, participa aproximativ 200 de firme de turism, hotelieri si tur-operatori, care-si prezinta oferta pentru sezonul estival 2011.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.