Bunatati si jocuri interactive la Zoofetaria din Noua

Bunatati si jocuri interactive la Zoofetaria din Noua

0 788

Zoofetaria ii asteapta de acum pe copiii care viziteaza Gradina Zoologica Brasov cu bunatati si jocuri interactive. Daca pana acum animalele erau singura atractie a parcului zoologic, micutii si parintii lor au incepand de astazi si alte distractii la dispozitie

Zoofetaria ii asteapta de acum pe copiii care viziteaza Gradina Zoologica Brasov cu bunatati si jocuri interactive. Daca pana acum animalele erau singura atractie a parcului zoologic, micutii si parintii lor au incepand de astazi si alte distractii la dispozitie. La Zoo Noua va fi amenajat si un planetariu, unde copiii vor putea invata mai multe despre sistemul nostru solar.
Deschiderea cofetariei de la intrarea in Gradina Zoologica a fost un prilej de bucurie pentru elevii din clasa a II-a de la Scoala Generala numarul 9 din cartierul Noua. Micutii au fost intampinati cu prajituri si sucuri, dar inghesuiala cea mai mare a fost la jocurile interactive din cofetarie.
Zoofetaria a fost ideea municipalitatii de a oferi o gama mai variata de petrecere a timpului in Gradina Zoologica.zoofetarie1
Proprietarii zoofetariei s-au gandit sa le ofere micutilor posibilitatea petrecerii timpului intr-un mod placut dar si de a invata lucruri noi si utile despre animale.
Tot in Gradina Zoologica este in curs de amenajare si un planetariu, unde copiii care vor veni in vizita pot invata lucruri noi si interesante despre planete si despre sistemul nostru solar. Pe viitor, alesii locali se gandesc ca aici s-ar putea desfasura chiar si ore de stiinta ale scolarilor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.