Bulă al PNL a părăsit incinta în șuturi

Bulă al PNL a părăsit incinta în șuturi

1 138


De azi, premierul și președintele de anul trecut al PNL, Florin Cîțu, nu mai e nici președintele Senatului. De alaltăieri nu mai era nici președinte interimar la PNL sector 3. O traiectorie desprinsă nu din cartea de istorie, ci dintr-un un banc celebru.

Ședință de excludere a tovarășului Bulă din PCR.
Ia cuvântul tovarășul prim-secretar și spune:
– Tovarășul Bulă este un leneș, nu muncește, este recalcitrant, se ceartă cu toți colegii, își terorizează familia, își terorizează vecinii, bea, fură, deci propun excluderea din Partid a tovarășului Bula.
– Tovarășul Bulă, daca aveți ceva de spus, luați vă rog cuvântul.
Se ridică tovarășul Bula și spune:
– Tovarășe prim-secretar, citiți vă rog caracterizarea mea la primirea în partid. Sigur, i se îndeplinește dorința. Tovarășul Bulă este un bun meseriaș, foarte harnic, foarte bun coleg de muncă, exemplu de comportament în familie, în comunitate, cinstit, corect, vertical etc.
După terminarea caracterizării, spune Bulă:
– Ei, vedeți, tovarăși, ce a făcut Partidul din mine?

Cam atît despre eliminarea lui Florin Cîțu de către liberali din toate funcțiile deținute, la doar cîteva luni după ce fusese promovat de Iohannis și de PNL drept marea speranță a politicii și a României. În doar cîteva luni, Partidul l-a ”distrus” mai ceva ca pe Bulă…
Urmează excluderea din PNL și, cine știe?, retragerea cetățeniei române. (B.T.I.)

Sursa: inpolitics.ro

COMENTARII

  1. Nu știu dacă aveți același sentiment ca mine. Mie, de fiecare dată când văd câte-un prost cocoțat în vreo funcție înaltă, nu mi-e frică de el, ci de ceea ce vine după el. Știți de ce? Pentru că, indiferent cât de prost ar fi, se va găsi întotdeauna unul mai prost ca el să-l înlocuiască.
    L-am avut pe Câțu premier? Avut. A fost el prost? Îngrămădit, parol! OK, ce s-a întâmplat după ce a plecat? A venit unul și mai prost: generalu’ obez.
    Apoi Câțu a trecut șef la Senat. Era la fel de prost, n-avea cum să se schimbe. Și acum a fost schimbat.
    OK: pe cine-au pus în locul lui? Pe Gorghiu! Vă dați seama? A plecat un prost și-a venit în locul lui unitatea supremă de măsură a bancurilor cu blonde. Ce ne mai așteaptă? Mie mi-e frică, v-o spui drept!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.