Bugetului de stat pe 2009 – predat la Parlament

Bugetului de stat pe 2009 – predat la Parlament

0 112

Proiectul bugetului de stat pentru anul 2009 a fost primit la Camera inferioara a Parlamentului si urmeaza sa fie distribuit deputatilor pentru studiu individual, se arata intr-un comunicat transmis, luni, de Camera Deputatilor.
Potrivit sursei citate, calendarul termenelor privind dezbaterea proiectului de buget se va stabili in sedinta de marti a Birourilor Permanente reunite ale celor doua camere ale Parlamentului.
Raportul final privind bugetul de stat are ca termen de prezentare data de 20 decembrie, urmand ca viitorul Guvern sa-si stabileasca prioritatile bugetare pentru anul 2009, potrivit presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.
“Este datoria viitorului Executiv sa-si puna amprenta politica pe viitorul buget de stat. Viitorul Executiv este cel care trebuie sa-si stabileasca prioritatile pentru anul 2009”, a declarat Olteanu, potrivit sursei citate.
Deputatii au ca termen data de 20 noiembrie pentru finalizarea studiului individual, urmand ca dupa aceasta data sa propuna amendamente la proiectul de buget in vederea intocmirii raportului final, a mentionat Camera Deputatilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.