Bugetul municipiului a fost rectificat

Bugetul municipiului a fost rectificat

0 473

Alesii locali din Brasov au votat in plenul de ieri mai multe modificari aduse bugetului. Ca de obicei, la jumatatea anului bugetele sufera modificari, in special ca urmare a unor bani ramasi necheltuiti in sezonul rece. Primul capitol caruia i-au acordat atentie alesii locali a fost premierea copiilor cu rezultate foarte bune la invatatura

Alesii locali din Brasov au votat in plenul de ieri mai multe modificari aduse bugetului. Ca de obicei, la jumatatea anului bugetele sufera modificari, in special ca urmare a unor bani ramasi necheltuiti in sezonul rece. Primul capitol caruia i-au acordat atentie alesii locali a fost premierea copiilor cu rezultate foarte bune la invatatura.

Potrivit consilierului local PSD Catalin Leonte, s-a pornit de la necesitatea realizarii unor disponibilitati financiare pentru asigurarea premierii copiilor cu rezultate bune la invatatura.

In urma cu cateva saptamani, la terminarea anului scolar, Executivul Primariei a premiat, prin Hotarare de Consiliu Local, toti copiii din municipiul Brasov care s-au clasat pe locurile 1, 2 si 3 la invatatura”.

Nu mai putin de 1.800 de copii au primit premii de la Consiliul Local, astfel ca si sumele totale au fost destul de importante. Cum insa iarna nu a fost atat de grea ca altele, au ramas sume importante necheltuite de la deszapezire iar acestea au putut fi redirectionate spre elevi. Alte sume au fost trecute de la unele activitati la altele care fac parte din acelasi capitol bugetar. Alesii locali au votat in unanimitate rectificarea.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.