Bugetul de stat, sac fara fund pentru Brasov

Bugetul de stat, sac fara fund pentru Brasov

0 235

La sfarsit de an, Brasovul se afla in topul oraselor care au primit cele mai mari fonduri de la Guvern, in afara celor distribuite la intocmirea bugetului pe 2006. Si nu oriunde, ci pe locul doi, dupa Oradea.


Potrivit primarului George Scripcaru, in total, Brasovul a primit in plus 574,8 miliarde de lei, cea mai mare suma de la Revolutie incoace. Asa se intampla cand autoritatile locale fac parte din coalitia guvernamentala.


?


Sutele de miliarde de lei au fost distribuite in functie de importanta obiectivelor, astfel: 215 miliarde de lei pentru ocolitoare, 138,58 miliarde pentru investitiile de la Centrala Electrica de Termoficare, 115 miliarde pentru subventii la CET, 68,5 miliarde pentru drumul national Brasov – Poiana Brasov – Rasnov si iluminatul public aferent, 17,68 miliarde pentru invatamant, 11,6 miliarde pentru Reabilitarea, protectia si conservarea biodiversitatii ariei protejate ,,Muntele Tampa” Brasov, 4,5 miliarde pentru Harta de Zgomot a municipiului, 2,4 miliarde pentru canalizarea in Stupini si 1,6 miliarde pentru Pregatirea administratiei publice in vederea adaptarii eficiente la cerintele integrarii in UE (PHARE).


?

Si, cat va mai sta Alianta la Putere, Scripcaru nadajduieste ca Brasovul va ramane printre preferintele Guvernului. Pentru ca de bani este nevoie. Pentru ocolitoarea mare a municipiului, pentru Spitalul de la Harman si pentru multe altele. Sa vina banii!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.